Driezorg Driezorg

Huishoudelijke Hulp/Thuisondersteuner WMO-Flexpool (0-10 uur) - Hattem

Bij Driezorg/Zonnehuisgroep IJssel-Vecht waarderen we jouw inzet en betrokkenheid, zodat jij je volledig kunt focussen op het ondersteunen van onze bewoners in Hattem. Wij geloven sterk in de positieve invloed van jouw werkplezier en trots op de zorgervaring van onze bewoners. Voel je je aangesproken? Dan is deze functie van huishoudelijk medewerker in Hattem bij Driezorg/Zonnehuisgroep IJssel-Vecht perfect voor jou!

Solliciteer nu

Als huishoudelijk medewerker in Hattem begrijp je het belang van een schoon en opgeruimd huis voor onze bewoners. Soms is het voor hen een uitdaging dit zelf te realiseren, maar met jouw hulp maken we samen het verschil. Je werkt soms samen om hun zelfredzaamheid te bevorderen en andere keren werk je zelfstandig, waarbij je altijd tijd vindt voor een vriendelijk praatje. Respectvol omgaan met en het zorgvuldig terugzetten van eigendommen van bewoners valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Door aandachtig te zijn naar de bewoners, stem je jouw aanpak af op wat zij prettig vinden.

Kandidaatprofiel

Ben jij dit?

Je hebt een vriendelijke en respectvolle benadering naar ouderen, maakt gemakkelijk een praatje en bent toegankelijk. Je bent georganiseerd, zorgvuldig, alert en functioneert goed binnen verschillende teams. Flexibiliteit is een van je sterke punten. Ervaring in de schoonmaaksector is een pre, maar geen vereiste.

Aanbod

Wat bieden we?

  • Een salaris tussen € 2.116,52 en € 2.581,30 bruto per maand op basis van 36 uur per week, conform de cao VVT.
  • Ruimte voor 0-10 uur per week, flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en een goed pensioen via PFZW.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zie onze website voor meer details.
  • Toegang tot een groot aanbod aan opleidingsmogelijkheden.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie nodig? Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Els Sakkers, Manager WMO, via 06-12743130. Voor recruitment gerelateerde vragen staat onze recruiter Edwin Rietberg voor je klaar op 06-16069080. Je kunt ook direct een telefonische afspraak inplannen via deze link.

Vacature delen op:

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Flexwerken
Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

Overig

Aantal uur:

0-16 uur

Locatie:

Hattem

Contactpersonen:

Edwin Rietberg

tel.: 06-16069080

Bedrijfspagina:

http://www.driezorg.nl

Kantooradres:

Zijpe 4 8032HX Zwolle

Locatie: