Driezorg Driezorg

Ambtelijk secretaris CCR (16 uur per week)

Wil jij als ambtelijk secretaris Centrale Cliëntenraad (CCR) aan de slag bij een zorgorganisatie die volop in ontwikkeling is? Dan is werken bij één van de grootste zorgorganisaties in Zwolle iets voor jou.

Zonnehuisgroep IJssel- Vecht (ZGIJV) en Driezorg zijn op 1 januari 2023 bestuurlijk gefuseerd en hebben de handen in één geslagen. Dit hebben wij gedaan vanuit de maatschappelijke noodzaak om de ouderenzorg op een toekomstbestendige manier in te richten. Met het oog op de toename van het aantal ouderen met een complexe zorgvraag, is het huidige zorgsysteem niet houdbaar. De huidige inrichting vraagt om een andere aanpak en door deze fusie wordt de slagkracht voor deze verandering groter.

De focus van de organisaties is gericht op het ondersteunen van het leven van ouderen. Beide organisaties maken de beweging van zorg naar leven. Het uitgangspunt is dat ouderen onderdeel zijn en blijven van de maatschappij en hun eigen leefomgeving. Zowel ZGIJV als Driezorg willen de regie niet overnemen maar het leven ondersteunen. Samen met naasten en de sociale omgeving. ZGIJV en Driezorg zijn voornemens per 1 januari 2025 juridisch te fuseren. Met de fusie is er een grote VVT-organisatie ontstaan met ca. 1900 medewerkers die gespecialiseerd zijn in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie. Deze zorg wordt thuis, in de wijk of op één van de locaties verleend. De nieuwe organisatie heeft acht woonlocaties en tien locaties waar zorg en ondersteuning aan zelfstandig wonende ouderen thuis wordt geleverd. 

Kandidaatprofiel

Wat wij vragen van jou

 Minimaal een MBO diploma met enkele jaren relevante werkervaring en/of een vakgerichte opleiding op het terrein van medezeggenschap;

 Ruime ervaring bij voorkeur opgedaan binnen een vergelijkbare organisatie of branche, waardoor je kennis hebt van de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018) en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen;

 Ervaring met het opstellen van adviezen, initiatief nota’s en beschikking over ruime kennis van of ervaring met juridische procedures;

 Goede communicatieve en redactionele vaardigheden;

 Goed kunnen plannen, prioriteren en het overzicht houden;

 Proactief en klantgericht zijn en probleemoplossend kunnen denken;

 Gevoel hebben voor bestuurlijke verhoudingen;

 Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie;

 Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Wat wij je bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan in een complexe, sterk aan verandering onderhevig zijnde omgeving. 

 

Verder kun je verder van ons verwachten

Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;

 De functie is ingedeeld in FWG 45 conform cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT);

 Mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing;

 Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bijzonderheden

De vaste vergadermomenten van de CCR zijn op de donderdag,  Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig).

 

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Voor meer informatie over deze  vacature kun je contact opnemen met mevr. W.P.M.Nijland-Veldhuis, voorzitter CCR, via het telefoonnummer 06-46592406.

Ook kun je informatie over Driezorg/ZGIJV vinden via www.driezorg.nl een www.zgijv.nl

 

Interesse?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV via het digitale sollicitatieformulier voor 3 mei 2024 naar ons toe. Wij vragen je wel echt alleen te reageren als je voldoet aan het profiel.

Vacature delen op:

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO 4

Vacaturetype:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salaris:

FWG 45 - €2.695,33 - €3.848,27

Aantal uur:

0-16 uur

Sluitingsdatum:

03-05-2024

Locatie:

Zwolle

Contactpersonen:

Edwin Rietberg

tel.: 06-16069080

Bedrijfspagina:

http://www.driezorg.nl

Kantooradres:

Zijpe 4 8032HX Zwolle

Locatie: