Driezorg Berkumstede

Eerste Verantwoordelijke Verzorgende-EVV

Jij bent de regisseur voor onze bewoners die zorg draagt voor het zorgproces.

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende - EVV

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van Eerst Verantwoordelijke Verzorgende bij Driezorg op onze mooie locatie de Berkumstede!

Als EVV ben je de verantwoordelijke zorgprofessional die binnen een zorgteam de praktische uitvoering van de afspraken in het zorgdossier van een aantal bewoners of patiënten coördineert en monitort. Als EVV fungeer je hierin veelal als regisseur van het zorgproces en draagt hierbij de regie verantwoordelijkheid voor de totale zorg (wonen, welzijn en zorg) van de zorgvrager. Dat betekent dat een EVV proactief afstemt met alle betrokkenen zoals bijvoorbeeld:

  • zorgvrager zelf en/of de wettelijk vertegenwoordiger/familie; 
  • de collega’s binnen het eigen team;
  • andere disciplines binnen de zorginstelling zoals de behandeldienst;
  • eventueel externe zorgprofessionals.

Tijdens de uitvoering van de dagelijkse zorgverlening houdt de EVV de situatie van de cliënt goed in de gaten en onderneemt actie bij problemen die hij/zij geacht wordt zelfstandig op te kunnen lossen. Hierbij wordt samengewerkt met zorgverleners zoals artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en logopedisten. De EVV behartigt tijdens alle overleggen de belangen van de cliënt en coördineert het naleven van  gemaakte afspraken.

Om aan alle voorwaarden te kunnen voldoen is het van belang dat de EVV goed toegerust wordt én blijft, waardoor werkprocessen, methoden, werkwijzen, communicatie, instrumenten en procedures gestandaardiseerd en duurzaam uitgevoerd worden. Daarom bieden we als Driezorg een opleiding EVV aan. 

Kandidaatprofiel

Herken jij je in het volgende?

  • Je neemt een proactieve rol in in het team
  • Je hebt een afgeronde opleiding als verzorgende IG en wil je je verder ontwikkelen naar eerst verantwoordelijke verzorgende
  • Je haalt plezier uit het betrekken van de naasten van de cliënt/bewoners bij de zorg 
  • Je rapporteert en registreert de werkzaamheden in het juiste format
  • Je draagt zorg voor informatie-uitwisseling met collega’s binnen het team en betrekt waar nodig andere disciplines. 
  • Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde zorg.

Aanbod

Wij bieden jou:

  • Een EVV opleiding. Voorwaarde is dat je gedurende de opleiding een dienstverband hebt van 24-32 uur per week andere uren zijn bespreekbaar. Na afronding van de opleiding is maatwerk in  urenomvang mogelijk in overleg met je leidinggevende. De opleiding EVV bestaat uit 10 cursusdagen en diverse e-learnings.
  • Een salaris van minimaal €2.536,95  en maximaal €3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 40 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Word jij hier blij van? Dan worden wij dat ook!
We zien je sollicitatie graag tegemoet! 
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met ons recruitmentteam via werken@driezorg.nl of via 06-13401173. Je mag ook een Whatsapp sturen. Of maak meteen een belafspraak via deze link.

Deze vacature sluit op woensdag 1 mei. Na deze datum zal een briefselectie plaatsvinden en zullen er gesprekken worden gepland.

Vacature delen op:

Regio:

  • Drenthe
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO 4

Vacaturetype:

Vast contract

Salaris:

FWG 40 - €2.536,95 - €3.502,58

Vestiging:

Berkumstede

Aantal uur:

24-32 uur

Vakgebied:

Verzorgende ig

Locatie:

Berkumstede

Bedrijfspagina:

http://www.driezorg.nl

Kantooradres:

Zijpe 4 8032HX Zwolle

Locatie: