Je reageert op de vacature

Huishoudelijke Hulp/Thuisondersteuner WMO-Flexpool (0-10 uur) - Hattem

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

* Alle velden met * moeten gevuld worden

Persoonlijke gegevens




  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Wij vinden het bij Driezorg belangrijk dat er goed met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan. Daarom leggen we hier uit welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen en waarom. Ook geven wij aan wat je rechten zijn als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens.

Waarom heeft Driezorg jouw persoonsgegevens nodig?
Als je bij ons solliciteert dan verwerken wij de gegevens uit jouw motivatiebrief en CV om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent om bij Driezorg te werken.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Driezorg verwerkt niet meer gegevens dan nodig is voor het doel waarvoor ze worden gebruikt.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van gegevens die wij verwerken wanneer je bij ons solliciteert:

· Voor- en achternaam;
· Adresgegevens;
· Telefoonnummer;
· Geboortedatum/-plaats;
· E-mailadres;
· Curriculum Vitae (CV);
· Motivatie(brief).

Hoe lang bewaart Driezorg jouw persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verwerkt.

Jouw rechten
Wil je weten welke gegevens wij van jou hebben en of deze juist zijn, dan kun je je gegevens bij ons opvragen. Wij zullen je dan binnen vier weken een overzicht van jouw gegevens verstrekken. Je kunt je gegevens opvragen door ons een verzoek te sturen per e-mail of per briefpost via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring. Indien er onjuistheden zijn in de geregistreerde gegevens dan moet je deze zelf wijzigen in YouForce (selfservice). Ook kun je bezwaar maken tegen bepaald gebruik van jouw persoonsgegevens en kun je je toestemming voor het opvragen of delen van bepaalde gegevens intrekken. Je kunt Driezorg ook vragen om bepaalde gegevens beschikbaar te stellen, zodat je deze weer gemakkelijk kunt doorgeven aan bijvoorbeeld een andere werkgever.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
De tekst van deze privacyverklaring kan door ons worden aangepast wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, bijvoorbeeld wanneer de privacywetgeving verandert of wanneer er een aanpassing is in onze bedrijfsactiviteiten.

Vragen
Voor vragen over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan kun je contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming van
Driezorg:

Driezorg
Zijpe 4
t.a.v. de Functionaris Gegevensbescherming
Postbus 658
8000 AR Zwolle
E-mail: FG@driezorg.nl

Dit document is een vereenvoudigde versie van ons privacyreglement. U kunt het volledige privacyreglement opvragen via ons Servicepunt, tel: 038-2001100.

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur?